به گزارش یاشیل وطن، داود گرشاسبی روز دوشنبه ۲۱ دی ماه ۹۹ در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی مرند اظهار کرد: عدم محدودیت زمانی و مکانی در خواندن کتاب از جمله مواردی است که همه در سایه، تکنولوژی اتفاق افتاده است و باید از فرصت بهترین نحو ممکن استفاده کنیم.
گرشاسبی با اشاره به ناقص ماندن کتابخانه عمومی بعثت اظهار داشت: شهرداری، موانع و مشکلات احتمالی در خصوص سند کتابخانه شهرک بعثت را حل و برای تکمیل ساختمان این کتابخانه در سال آتی، تامین بودجه کند.
فرماندار مرند، انتخاب این شهرستان بعنوان یکی از شهرهای برتر استان در حوزه کتابخوانی را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: اینکه فعالان در کتابخانه های عمومی شهرستان در شرایط کرونایی و با وجود اعمال محدودیت ها، در راستای استمرار مطالعه قدم برداشتند و اجازه تعطیلی کلی را به کتابخانه ها ندادند، جای قدردانی دارد.
🔸معاون امور کتابخانه های استان آذربایجان شرقی نیز گفت: طرح هایی در دوران کرونایی اجرا شده که تازه ترین آنها طرح «الو کتاب» بوده و در قالب این طرح، اعضای کتابخانه با برقراری تماس، کتاب مورد نظر خود را درخواست کرده و آن را درب منزل از طریق افراد شاغل در کتابخانه و یا با پیک تحویل می گیرند.
رحمان ابراهیمی اظهار کرد: طرح «الو کتاب» فعلا در تبریز شروع به فعالیت کرده و لازم است در مرند نیز تمهیدات و برنامه ریزی های لازم برای آغاز اجرای این طرح صورت گیرد.
در این جلسه محمد بخشی رییس شورای اسلامی شهرستان مرند از مدیر کتابخانه های عمومی این شهرستان خواست محتواهای تولیدی خود را در رسانه های بومی منتشر کنند.
وی همچنین بر اتمام کتابخانه شهرک بعثت مرند توسط شهرداری مرند تاکید کرد.
ختم خبر/
http://www.yashilvatan.ir/?p=42342